Online en Inline measuring systems

Meten = Weten

INADCO ontwikkelt en produceert machines en meetapparatuur die geschikt zijn voor het meten in processen met fijne en grove inhomogene bulkgoederen, zonder gebruik te maken van talloze ijklijnen voor elk product.

We signaleren en analyseren problemen of bottlenecks in procesautomatisering, bieden oplossingen en implementeren deze vervolgens zelf. Met deze formule van totaaloplossingen wordt INADCO gekenmerkt.

Een aantal oplossingen waarin wij ons hebben gespecializeerd de afgelopen jaren

Monstername

Sampler-without-Chute

Volume

20201016-Cross-Scanner

Specialiteit is het meten van het vochtgehalte en het bepalen van de bulkdichtheid tijdens het proces en het wegen van productstromen met een lage bulkdichtheid (60 g / l – 1500 g / l) met een (geijkte) bandweger. Doordat wij zelf ontwikkelaar en producent zijn van de meetapparatuur, kunnen we de apparatuur indien nodig aanpassen aan de omstandigheden. Onze vochtmeters bereiken daardoor een uitstekende reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid die beter is dan elk ander systeem bij het meten van niet-homogene bulkgoederen. Dat was voor de redactie van het tv-programma Ondernemend Nederland van RTL 7 aanleiding om hier een item uit te besteden. Het item kan hier worden bekeken. De volledige uitzending is te vinden onder media / video.

Doordat wij de ontwikkelaar en fabrikant zijn van de meetapparatuur kunnen wij u goed adviseren over een oplossing die aansluit bij uw proces en uw wensen. Dit kan door gebruik te maken van onze standaardoplossingen, maar ook door onze apparatuur aan te passen aan de specifieke eisen voor uw toepassing.

Of zelfs een combinatie van deze systemen is mogelijk zoals deze meest voorkomende systemen