Measuring Bulk Density, Moisture and Volume

Meten = Weten

Als je weet wat je meet

INADCO ontwikkelt en produceert machines en meetapparatuur die geschikt zijn voor het meten in processen met fijne en grove inhomogene bulkgoederen, zonder gebruik te maken van talloze ijklijnen voor elk product.

We signaleren en analyseren problemen of bottlenecks in procesautomatisering, bieden oplossingen aan voor zover mogelijk. Met deze formule van totaaloplossingen wordt INADCO gekenmerkt.

Tenslotte, meten = weten.

Specialisme in Bulkdichtheid, Volume en Vocht bepaling

Specialiteit is het meten van het vochtgehalte en het bepalen van de bulkdichtheid tijdens het proces en het wegen van productstromen met een lage bulkdichtheid (60 g / l – 1500 g / l) met een (geijkte) bandweger. Doordat wij zelf ontwikkelaar en producent zijn van de meetapparatuur, kunnen we de apparatuur indien nodig aanpassen aan de omstandigheden. Onze vochtmeters bereiken daardoor een uitstekende reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid die beter is dan elk ander systeem bij het meten van niet-homogene bulkgoederen.

Doordat wij de ontwikkelaar en fabrikant zijn van de meetapparatuur, kunnen wij u goed adviseren over een oplossing die aansluit bij uw proces en uw wensen. Dit kan door gebruik te maken van onze standaardoplossingen, maar ook door onze apparatuur aan te passen aan de specifieke eisen voor uw toepassing.

Zelf een combinatie van systemen behoort tot de mogelijkheden

Heeft U vragen?

Neem contact met ons op en laat ons u adviseren!